tiistai 17. huhtikuuta 2012

Latula back in action!

Taisi tulla jonkin sortin nopeusennätys? Latun Talli uudessa ulkoasussaan, tadaa!
Oikeasti viimeistelin tallin jo eilen, mutta jouduin yöksi ensiapuun ah-niin-ihanan allergiani takia joten julkaisu meni tälle päivälle. :D


Niin ja tosiaan, IE ei näytä noitakaan sivuja oikein, liekö näyttää mitään sivustoani.  Hakattuani taas illan päätä mäntyyn CSSn kanssa päätin että so what, olen kamala tallinpitäjä enkä huomioi kaikkia käyttäjiä blaablaablaa. Suosittelen kyllä silti kaikkia lämpimästi vaihtamaan Chromeen tai Operaan, IE ja Mozillakin ovat alkaneet muuttua aikamoisiksi viruspesäkkeiksi. 


Yritän nyt ottaa varovaisemmin, ja poistin monia sellaisia tekijöitä jotka paisuivat viime vuonna niihin mittoihin että lopulta lyyhistyin sen paineen kanssa. Valitettavasti se tarkoittaa myöskin sitä, että otin joitakin ominaisuuksia pois joista itse pidin paljon -hoitopisteiden jako näin esimerkiksi. Hoitajien kirjoituksiin toki yhä kommentoin ja ahkerat palkitsen, mutta pisteitä en aio jakaa, sillä siitä tuli ihan mukava stressi kun aina oli pisteidenjako myöhässä ja pahoitin sillä mieliä kun välillä menin laskuissa sekaisin.

Jos kurkkaatte hevoset-linkin taakse niin ei ainakaan vakiokävijät voi olla huomaamatta, ettei sivulta löydy yhtään tuttua nimeä muualta kuin suvuista. Tälle on oma epäluonnollinen selityksensä, jostakin ihmeen syystä nimittäin nämä uudistukseni ovat aina "kokonaisia" eli kaikki teksteistä ja kuvista asukkaisiin ja ulkoasuun pitää vaihtaa, tiedä sitten miksi. Joka sivulle oli meikän pakko edes tekstejä muokkailla jos ei muuta, en ymmärrä tätä  pakkomiellettäni mutta olkoot.

Vanhat hoitajat ovat enemmän kuin tervetulleita takaisin, laittelenkin tässä varmaan pian sähköpostia niin saan vähän selkoa että ketkä jatkaa ja ketkä ei. :> Hevosmäärä tulee kyllä kasvamaan räjähdysmäisesti kun minut tuntee, joten hoidokeista ei ainakaan pitäisi tulla pulaa. Toki uusiakin hoitajia otetaan erittäin mieluusti messiin, joten jos kiinnostaa sellainen suht' vapaa kirjoittelu/piirtely/kisaaminen/mitänytikinäkeksitkään, niin voipi laittaa mailia latu93@hotmail.com tai kommenttikenttään.

Tällä hetkellä on kivan seesteinen olo, olen tyytyväinen itseeni kun olen saanut taas ratkottua joitakin ongelmia (=Latun Talli) siististi ja itseäni miellyttävällä tavalla. Ainoa mikä harmittaa on se että Viikinkiratsujen kakkosomistaja ei ole vieläkään ilmoittanut itsestään. :I Alan kohta kyselemään muilta ilmoittautuneilta omistajaehdokkailta jos en pian saa selvää, haluaako hän jatkaa vai ei.


2 kommenttia:

Chao kirjoitti...

En jaksa kirjautua tähän aikaan yöstä enää sähköpostiin vaan raapustan tänne, kjäh kjäh. : DD Eli tuota miulta saattaisi sen verran liueta aikaa, että voisin Viikinkiratsuja alkaa päivitellä, heppoja kisailla ja sen sellaista, jos et ihan kauheasti vaadi. : DD Hommaa ihtesi joku ilta meseen / heitä säpöllä jos asia innostaa. : DD

Eetuperkele kirjoitti...

Hoihoi liukenen meseen illan aikana, varsinkin kisa-apu toden totta kelpaa. :)