sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kettuilevat koodit

Nyt paloi hermo, Viikinkiratsujen "uudelleenjulkaiseminen" vähän lykkääntyy kun ulkoasu on alkanut vamottamaan. Otsikkokuva hajoaa palasiksi ja alempi pala lentää alas, korjaan sen koodilla ylemmäs ja sitten se taas pomppaa alas. o_o Tämä on hyyyyvvin hämmentävää. Käytän Kompozeria koodin "tarkistamiseen" ennen nettiinlaittoa ja siinä sivut näyttävät hyviltä, mutta kun siirrän nettiin niin kaikilla kolmella selaimellani -Chrome, Firefox ja IE- leiska kusee.
Nyt sitten kyllästyin kun olen koko prkleen illan yrittänyt metsästää sitä yhtä virheellistä kohtaa jota Kompozerkaan ei bongaa, ja olen metsästänyt turhaan. Teen uuden ulkoasun vaikka se sitten tarkottaisikin lisää työtä ja lisää kirottavaa. >:T Meinaan miulla on jostakin syystä kaikki koodit nyt vähän kusseet, ja syytän jotenkin nyt Kompozeria -jos kirjoitan koodin ja länttään suoraan nettiin, fine, mutta välillä kun fiksailen sitä Kompolla niin sitten alkaa vamotus. Se esimerkiksi liittää nyt hevosten sivuille jostakin ihmeen syystä miljoonalitaniat big- ja small-tageja, lopputuloksena teksi josta kärpäsenpaskakin veisi koossa voiton.


Pft. Alla Viikinkiratsujen liian eläväinen otsikkokuva, sen alla mitä ihmeitä tapahtuu hevosten sivuilla, esimerkiksi Golden Coin NU-raukka.... Arvatkaa vaan palaako käämi. =_= 


Hei, sun pitäisi olla sivun ylälaidassa!


Ja hei susta pitäisi saada selvää! 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oletkos kysellyt ht.netistä? Aika moni osaa tulla neuvomaan ja korjata ongelamn jopa täydellisesti. Itse olen saannut monessakin kinkkisessä koodiongelmassa apua virtuaalitalli puolella (:

Eetuperkele kirjoitti...

En uskalla hötölässä kamalasti aina kirjoitella, kun kommentointi on siellä kyllä ihan omaa laatuaan -meikän tuurilla ensimmäiset viisi kommenttia olisivat laatua "trolololll opettele koodaamaan netti on täynnä ohjeita :---D"

Mutta korjailen nyt noita koodeja itse käsin ja toivon ettei ongelma uusiudu. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä muuten kirjoittelin yhteen postaukseesi siitä "syrjimis" asiasta mutta en ole kuollaksenikaan löytänyt koko postausta enää ja katsonut että oletko vastaillut :D

Mutta tuokin taitaa olla lisäsyynä siihen ettei sinun topiicejasi ole pahemmin näkynyt? Mielestäni ei kyllä enää ole niin kielteistä asennetta jos apua menee pyytämään että ihan rohkeasti vaan jos et mitenkään muuten saa ongelmaa korjattua.

Olen muuten aina ihannoinut Latun tallia ja ihmetellyt kun en omistajasta koskaan ole kuullut missään. Ja olen elänyt siinä uskossa että olet tyttö, kunnes jossain topassa bongasin että joku juippi se sielä, sitten ajattelinkin että joku esiintyy miehenä. Mutta eipä näin ollut kun vahingossa tähän blogiinkin törmäsin :D

Eetuperkele kirjoitti...

Teksti löytyy sekä haku-toiminnolla että suosituimpien tekstien joukosta, sinne olen vastannut tietääkseni aivan tarpeeksi yleispätevästi niin ettei minun tarvitse tähän alkaa selittelemään, miksi en tykkää hakea tällaisissa asioissa apua hötölästä vaan ennemmin vain mainostaa hevosiani/tallejani. :) Apua koodaukseen olen löytänyt jo ystäväpiiristäni tämän illan aikana, ja puhumasi postaus on myöskin yli vuoden vanha eikä enää lainkaan ajankohtainen. Siksi olisi mukavaa jos siitä ei tarvitsisi enää nyt puhua.