tiistai 28. helmikuuta 2012

Nyt suututtaa


Miksikö? Koska tein perinteiset, eli kun eilen ragesin siitä ettei ihmiset anna meikän tauota rauhassa, aloin esittämään itselleni liikaa miksi-kysymyksiä. Miksi jumitan virtuaalihommissa? No kun ei nappaa. Miksi ei nappaa? Liikaa velvoitteita. Miksi on liikaa velvotteita? Koska Latun Talli on ratsastuskoulu ja se nyt vaan vaatii paljon aktiivisuutta hoitajineen, palkintoineen jne. Mikset sitten keskity muihin talleihin kuin Latulaan?
... Niinpä. Että pitikin mennä esittämään tuo kysymysliuta itselleni -totta kai on aina hyvä tietää että missä on ongelman juuri (sen muuten löytää aina kysymällä itseltään miksi niin kauan ettei osaa enää vastata, toimii jokaisen elämän pienen ja suuren probleeman kohdalla, takaan! Opin tämän joskus kulttuurihistorian tunneilla, ja sen fiksumpaa en siellä sitten oppinutkaan. :D) mutta toisaalta olisin voinut olla kertomatta itselleni, että nimenomaan juuri Latulan kohdalla tökkii. Nyt ratkaisukin on selvä, pitäisi pistää vaan paikka roisisti tauolle ja keskittyä Vecnoon ja Viikinkiratsuihin rohkeasti.
Silti tuntuu kamalan vaikealta laittaa edes sitä taukoilmoitusta etusivulle. Olen saanut kerättyä paikkaan niin kivan hoitaja- ja yksäripoppoon, että tuntuu kamalalta ajatukselta että tiet eroaisi nyt. Pari ystävyyttä olen saanut nyt vuoden sisällä alulle juuri Latulan foorumin kautta, mutta en tiedä, jotenkin tuntuu ilkeältä hajottaa koko poppoo. Tai enhän mie sitä oikeastaan hajota, mutta veikkaan ettei kukaan hoitaja tahdo jäädä jos talli on tauolla.

Vecno ja Viikinkiratsut on siitä kivoja, että ne ovat yksityisiä siittoloita -jos kuukauden tai pari vähän jumittelen niin kukaan ei kuole, kasvatteja voi silti ostaa vaikken niitä sillä sekunnilla lisäisikään tallin sivuille. Mutta kun piru vie, ratsastuskoulu on interaktiivinen paikka -hoitajat, yksärinomistajat, hoitokertomukset, palkinnot, kilpailut... Siinä kun sitten alat jumittamaan niin kaikki menee enemmän tai vähemmän pyllylleen.

Voihan käpysäkki sanon minä! 

En kyllä Latulaa silti pystyisi täysin lopettamaan, mutta tauon pituudesta en osaisi sanoa mitään...

Ei kommentteja: