maanantai 27. helmikuuta 2012

Jumitus

Olen nyt tässä pitänyt pientä taukoa, mikä lukee myöskin Latulan etusivulla. Vastailen maileihin toooodella hitaasti, ja harkitsen jopa jäädyttäväni hevosten ikäämisen hetkeksi, jotteivät vanhenisi liikaa.

Toivoisin nyt vain, että kanssaharrastajat kunnioittaisivat sitä että tosiaankin taukoan. Kun olen sanonut että nyt jumittaa ja puuhailen hetken aikaa vähän muita juttuja kuin virtuaalisia, niin se myöskin tarkoittaa sitä -se että mailiini tulee yksäri/hoitajahakemuksia (joihin muuten vastaan aina vasta sitten kun teenkin asialle jotakin, tai siis jos nyt hyväksyn yksärihakemuksia enkä jaksa koneella suoraan sanottuna istua, niin unohdan kumminkin lopulta lisätä sen hevosen sinne yksityisiin :D) jne. on ok, mutta tuskastuttaa kun tänään postia avatessani oli tullut taas ainakin kolme uutta "missä oot mikset vastaa????!!!"-viestiä. Ja siis todellakin, taas. En ole viikkoihin enää edes jaksanut vastata noihin viesteihin kun niitä vain tulee ja tulee.

Ihmiset silmä käteen, kiitos! Siellä etusivulla lukee että joo lagaan, en lopeta mutta olen superhidas ja teen asioista sitten kun inspaa ettei tästä tule pakkopullaa. Niin mitä ihmiset tekeekään, jos ei silti pommita miua täysin turhilla "yhyy et oo vastannu mun pikaviestiin foorumilla"-jutuilla. JSakdhajhajahsjakhlashjalsh!

C'moon, meikäpoika tarttee välillä lepoa myös harrastuksistaan. :C Oikeastaan en ole jaksanut tehdä nyt mitään muuta kuin löhötä ja rämpyttää kitaraa, joten virtuaalihevoset eivät ole läheskään ainoa asia joka jumitukseni takia kärsii. Kattokaa vaikka personal-blogiani, sielläkin vain kiroan kaikkea. :D

No jos tulis vaikka se kesä niin sitte jaksais... Ehkä.

Ei kommentteja: