lauantai 5. marraskuuta 2011

Seura?

Rupesin tässä tänään miettimään, millainen on hyvä virtuaalinen ratsastusseura. Tulin siihen tulokseen että ainakin meikäläinen kaipaa siltä samaa kuin irl-seuroiltakin: aktiivisuutta, puuhaa ja palkitsettavuutta.

Aloinkin tuumaamaan oman seuran pykäämistä. Tuntuu nykyisin niin vaikealta löytää sellaista seuraa, joka tarjoaisi kisoja monipuolisesti eri lajeista, kunnon tarinavalkkoja (eli ei tyyliin nimi listaan) sekä jotenkin palkitsisi jäseniään siitä, että ovat valinneet juuri sen seuran. Saunassa on hyvä kehitellä innovatiivisia ideoita samalla kun rusinoituu ylälauteilla, ja tein niin tänäänkin. Voisi valita "vuoden jäseniä", aktiivisimmin kisanneita ja eniten seuralle menestystä tuoneita. Tämä tietenkin vaatisi jonkin verran kisaamisen seuraamista - entäpä jos seuran alaisista kisoista jakaisi pisteitä? Samaten voisi jotenkin mainita ahkerimman valmentautujan/seuran toiminnan kehittäjän tms. Jotenkin nämä "nimi listaan ja olet seurassa joka tarjoaa ehkä kerran puolessa vuodessa sinulle seuran kisat"-tapaukset tuntuvat olevan niin... no, yleisiä.
En aio kuitenkaan rynniä aiheen äärelle. Pitää vielä tuumia ja yrittää haistella, olisi seuraan jäseniä -ei se mikään seura ole jos siinä ei ole jäsenen jäsentä!

Niin, ja tuossa oli tuo sarjiskysely. Vaikuttaa vahvasti siltä että edes lyhyitä strippejä on väsättävä, sormet jo syyhyää päästä toimintaan. Muutamaa ei kiinnostaisi lukea Latun Talli-aiheisiä pätkiä, mutta koska reilusti suurin osa (92% eli 38 henkilöä) olisivat innolla ottamassa ideani vastaan, niin mikäs siinä. Miusta tuntuu että sarjakuvastripit toisivat mukavaa lisäsyvyyttä talliin, sen hevosiin, ympäristöön ja henkilöihin. So let's do it. :> Miulle saa heitellä sitten ideoita!


Ei kommentteja: