keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Mawar Stud

Jälleen kerran on miun vuoro esitellä talli, joka on pistänyt silmään hyvällä tai pahalla tavalla. Tämä on kyllä puhdasta hyvää, Mawar Studia saakin arvostaa minusta enemmän kuin pikkuisen: lukekaas tallin historiaa! Se on ollut monella omistajalla aina vuodesta 2006-lähtien, ja aina kun joku on jumittanut niin joku toinen on halunnut pelastaa tallin ja sen upeat, upeat marwarinhevoset.

Mawar Stud on ihanan selkeä ja helppolukuinen, suoralinjaisuudesta puhumattakaan. Siellä kasvatetaan vain marwareita, ja kun katsoo millaisia siitoshevosia siellä onkaan niin upeita varsoja luvassa, eikös? Pieni pistos kyllä oli, että vain siitoskäyttöisillä on kuvat -se kyllä johtuu ihan vain siitä se pistos, että itse kun olen tottunut siihen että en suostu julkaisemaan hevosen sivuja ennen kuin kuvat on valmiit, niin... No, valokuvallisilla, harvinaisen rodun edustajilla se on kyllä varmasti eri juttu joten pidämpä suukkini kiinni.
Minusta sivut olisivat voineet olla kuitenkin jopa rönsyävämmätkin, johtunee siitä että olen nyt tiedonnälkäinen ja kun rotu kiinnostaa niin talliakin voisin selata vaikka tuhat vuotta. Kaikki oleellinen on kuitenkin näkyvissä ja ulkoasukin natsaa, joten miellyttävä näitä sivuja on selailla.

Oma arvioni on ★★★

Mawar Stud, kliks!

Itse olen törmännyt tähän talliin ensimmäisen kerran, kun tein rotukasvattajalistaa, ja silloin sain ensimmäisen kerran jotkin kivat vibat marwarinhevosista. Nyt kun kuulin Fresalta, että hän aikoo taas herätellä Mawaria niin iski jokin into tutustua tähän rotuun tarkemmin -ja uskokaa tai älkää, niin tuli samanlainen hurahdus kuin aikoinaan hackneyponeihin. Samanlaista "tunnerakkautta" kyseiseen rotuun ei ole, kuten issikoihin ja ahaltekeihin, mutta jokin silti vain inspaa aivan törkyisän paljon ja ehdinkin jo vinkkaamaan, että kun talli joskus on taas toiminnassaan niin minulle saa hevosta tarjota...

Ei kommentteja: