keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Eeppistä ragetusta

(Yosh, nyt on uusi kone, vieläpä oikein läppäri niin että \m/ So happy so happy)

MUTTA, itse aiheeseen eli lyhyeeseen ja ytimekkääseen ragetukseen -ja mistäs minä usein raivoankaan? PKK, ääliöt kanssaharrastajahifistelijät, VRL? Jepjep, ja tällä kertaa ihan vain viimeisenä mainitusta.

Olen jo yli kuukauden yrittänyt saada edes orejani rekisteröityä VRL:än hevosrekisteriin. No ensin tuli kaikille hylky: "hevosen sivuilta puuttuu maininta virtuaalihevonen". Okei mokasin, en ikinä muista -lisään ja lisäänpä monien tammojenkin sivuille, ja yritän rekisteröidä kasan hevosia.

No.

04/04/2011 21:02 Ylläpito VRL-07270 hylkäsi rekisteröintihakemuksen hevoselle El Dora, syystä: "Omistajan VRL-tunnuksen tulee löytyä hevosen sivuilta."
04/04/2011 21:02 Ylläpito VRL-07270 hylkäsi rekisteröintihakemuksen hevoselle Locoroco, syystä: "Omistajan VRL-tunnuksen tulee löytyä hevosen sivuilta."
04/04/2011 21:01 Ylläpito VRL-07270 hylkäsi rekisteröintihakemuksen hevoselle Burning Thing, syystä: "Omistajan VRL-tunnuksen tulee löytyä hevosen sivuilta."
04/04/2011 20:49 Ylläpito VRL-07270 hylkäsi rekisteröintihakemuksen hevoselle Rodina HA, syystä: "Omistajan VRL-tunnuksen tulee löytyä hevosen sivulta."

Voihan perssivellin, tämäkin vielä. En minä sitä VRL-tunnusta mene sivuille tunkemaan, kun hevoset omistaa Latu ja Latun Talli, en mie siihen perään enää mtn perhanan tunnuksia tunge. Tai entäs Lucky Cactuksen (hohoho salainen projektinalkuni eli olekaan enää salainen) hevoset? Lucky Cactus Farm on erittäin tarinapainotteinen, ja hevoset eivät ole minun eli Latun omistuksessa, vaan tarinan henkilöiden eli tallin henkilökunnan omia ratsuja. En halua mennä pilaamaan tallin tarinamoodia lisäämällä "oikeasti hevosen omistaa Latu (vrl-1436, team ION jne jne blabla".

VRL tappaa meitin luovuuden (yhyy angsti tuli). Sanon rumasti että vitut koko järjestölle,
hyvin oon pärjänny tähänkin mennessä ilman ja hyvin tuun pärjäämäänkin!

Kiitos aamen nam, josko seuraava viesti olisi sitten ihan asiaa eikä tunteidenpurkua...

3 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Onko hevosen sivulla pakko lukea, että omistaja on Latu ja Latun Talli? Itsekin tallin päivityksen myötä laitan hevosilla omistajaksi ainoastaan Tuire N. (VRL-00345). Kyllä, edelleen talli ne periaatteessa omistaa, mutta oikeastihan se on ihan se ja sama mitä siellä hevosen sivuilla lukee.

Lisäksi tuolle tarinatallillehan voisit laittaa vain niin, että siinä omistajan nimen perässä on suluissa siun VRL-numero. Meinaan eihän sillä ole merkitystä mitä nimeä käytät, pelkästään sen numeronhan he haluavat.

Mutta kuten jo sanoit, mihin sie edes tarvitset koko liittoa (: Itsekin tässä mietin jaksanko edes rekisteröidä kaikkia hevosiani, joita tauon aikana on syntynyt.

Latu kirjoitti...

Nokun en tiedä, jotenkin kun on ratsastuskoulu niin tykkään pistää tallin omistajaksi, kun niitä hevosiahan puunaa, hoivaa ja liikuttaa koko tallin väki asiakkaineen. Mutta olen kyllä sitä mieltä että ehkä minä en kyllä oikeasti VRLää tarvitse, ellei ihmiset nyt ala kaikki vaatimaan että kasvatit rekisteröidään jnejnejne. (sellaset kasvatit jää mulla kyllä ostamatta... :_D)

Sonja.P kirjoitti...

Tuo uusi rekisteröinti muutos on kyllä munkin mielestä sanonko mistä... En varmasti ala kaikkien hevosten teitoja muuttelemaan, mutta nyt sitten on kuitenkin pakko niille uusille rekisteröintiin meneville hevosille se tunnus sinne perään pistää... Menee hermot kyllä... (meni samalla mun hieno Sonja.P - Kultahuisku omistusmerkintäkin ihan...)

Ei tykkää :(.