perjantai 4. maaliskuuta 2011

De Luxe

Olen jo aikaisemminkin törmännyt tähän talliin, mutta tänään siitä oli Hevoset.comissa esittely ja päädyin tutkimaan tallia vähän lähemmin. On hauskaa, miten ihan överiksi viety ökyily voi olla silti tosi realistista -De Luxe vain myöntää sen mitä kovin moni muu hieno talli ei myönnä, nimittäin sen että glamouria riittää korvista ulos pursuttavaksi asti. Ja tässä tapauksessa siis ihan hyvässä mielessä vain, sillä kyseessä on yksityistalli huippukoulutetuille, huippuarvokkaille hevosille ja niiden huippuomistajille.

Itse kiinnostuin tallista sen verran, että hyödynsin sitä ja aktivistuin jälleen PRE-orini Fuerte PROn kanssa. En ollut oria viitsinyt Latun Talliin viedä, mutta moiseen ökypaikkaan hyvinkin. Talli tarjoaa minulle realistisen mahdollisuuden omistaa GP-tason kouluori ja olla silti ihan vain tavallisen ratsastuskoulun omistaja, sillä se on täysihoidossa ja pystyin helposti tallin omistajan Durchin kanssa sopimaan, että itse käyn vain sunnuntaisin liikuttamassa orin, muuten sen tekee tallin henkilökunta.

De Luxe on siisti talli, ja se poikkeaa minusta muista yksityistalleista siinä että se on paljon ihmiskeskeisempi. Omistajat saavat esittelyn itsestään, tallin sivuille voi heittää juoruja ja päiväkirjamerkintöjä ja toimintaa ainakin lupaillaan paljon. Toivottavasti lupaus myös täytetään.
Ulkoasu on hieno ja näyttävä, tekstit asiallisia mutta sopivasti humoristisia. Hevosille tehdään omat tiivistelmäsivut myöskin tallin puolesta, johon lisätään hoito-ohjeet jne. Muutenkin saa sellaisen vaikutelman, että omistaja on panostanut projektiinsa. Jos siis etsit yksärillesi hienoa ja panostavaa majapaikkaa, valitse De Luxe. (Tai tuo Latun Talliin, meillä on lannan ja heinänhajuista maalaisglamouria. :-D)

Oma arvioni: ☆☆☆☆
Voisi olla viisikin tähteä, jos tietäisi miten aktiivista toimintaa tulee olemaan.

2 kommenttia:

Ban Kopika kirjoitti...

Minäkin olen katsolut De Luxea, mutta räjähtävän nopea toimintarysä (=lupailu) arveluttaa - mitä jos koko homma kaatuu? Aionkin seurata menoa jonkin aikaa takapiruna ja häilyä tallin ympärillä katsomassa, ovatko muut miten tyytyväisiä.

Helpottaisi kovasti, jos juoruilisit täällä tallin menosta, mikäli siis todella jossain välissä viet sinne heppasi. Minähän saan päivityksesi heti bloggerin etusivulle, kuten muistakin suosikeistani... Sitä paitsi olen ennenkin päässyt siivelläsi - en joutunut kyselemään mitään siitä tallin nimenvaihtojupakastakaan. :DDD

(Anteeksi: tuntuu että olen ainoa, joka täällä kommentoi kahden kommentin viikkovauhtia. Miksei tässä ole lootaa, jonka ruksaamalla kommentti on yksityinen? Kaikki kuvittelevat, että blogiasi lukee vain minun kaltaiseni idiootit...)

Latu kirjoitti...

Voin tänne toki kirjoitella, ja itse olen jo Fuerten tallille vienyt -ajattelin että De Luxe pysyy paremmin pystyssä, mitä enemmän siellä on hevosia ja toimintaa, siksi kovasti sitä nytten täällä mainostelenkin. :) Itselläni ainakin olisi tosi korkeampi kynnys olla lunastamatta lupauksia, jos lupauksia on odottelemassa joukko muita ihmisiä~

Ja sinä olet vain yksi niistä muutamista harvoista rohkeista, jotka uskaltavat mitään kommentoida. XD Että ennemminkin cheers!