sunnuntai 27. helmikuuta 2011

VRL, voiko sen syödä saako siihen koskea?

Arvatkaa mitä tein eilen?
Pitkästä aikaa, yli vuoteen, kävin kirjautumassa VRLään sisään! Ihme kyllä muistin vielä tunnukseni ja salasanani, ja seuraavat minuutit meni tutustuessa näihin uusiin sivuihin. Sivut ovat kivan värikkäät eikä liian kliinisen ja ylitärkeän oloiset, mutta kuitenkin selvät eivätkä rönsyilleet.
Kivoja uudistuksiakin oli, esimerkiksi tuo markkina-alue. Harmittavan vähän sinne on siitokseen ja myyntiin ilmoitettu hevosia, mutta itse ainakin aion markkinahakua hyödyntää tulevaisuudessakin.

Ajattelin että eihän tää olekaan niin paha juttu. En kyllä tiedä, en varmaan koskaan kovinkaan tiiviisti tule tai haluakaan tulla VRLn lahkeessa roikkumaan, mutta kyllä minä silti voin kaikki jalostuskäyttöiset hevoseni rekisteröidä ja näinpäinpois. Ainoastaan harmia tuottaa se, että Nuuhkun Talli on Latun Talli, eli tallin nimi ja tunnus jne.on Nuuhkun. Lähetin tukipyynnön, voisiko nimeä mitenkään vaihtaa. Epäilen että ei, mutta aina saan yrittää. En vain viitsi hevosia rekisteröidä, ennen kuin saan selville että pitääkö Latun Tallille tehdä uusi tunnus. Jos pitää niin goddamnit, kasvattajanimien ja tällaisten kanssa tulee ongelmaa. Mitätöityvätkö kasvattajanimet jos merkitsen Nuuhkun lopettaneeksi? Voinko silloin mitenkään napata frá Nuuhku jne. kasvattajanimiä Latun Tallille?

Jatkan tätä VRLn tökkimistä tikulla.

2 kommenttia:

Ban Kopika kirjoitti...

Kerro, kun saat tietää, mitä tapahtuu nimeä vaihtaneen tallin kanssa. Minunkin tallini vaihtoi nimensä uudistuessaan hieman, ja koska se on kuitenkin ihan sama talli, ei sitä uudelleen ainakaan viitsi rekisteröidä. (Enkä koe tarpeelliseksi lähettää tukipyyntöä samasta asiasta, jos satun saamaan tiedon sinultakin.)

Latu kirjoitti...

Sain vastauksen:

"Jos et halua tunnisteosan vaihtuvan, voimme vaihtaa nimen ihan helposti. Mutta jos haluat tunnisteen vaihtuvan esim. LATU1234, joudut rekisteröimään uuden tallin."

Eli näin ollen homma hoituu helposti, tunnisteella ei ole ainakaan miulle mittään väliä. : > Ihanata kun hommat toimii CRLn puolesta kerrankin hyvin.