lauantai 26. helmikuuta 2011

Mitä varten minä tätä teen?

Tänään iski inhottava, lamaannuttava olo.
Olen ollut virtuaalipiireissä mukana tasan 6 vuotta. Viimeiset.... kolme tai neljä vuotta olen kasvattanut islanninhevosia, arabianhevosia, tekkejä sun muita. Luomistani suvuttomista tai lyhytsukuisista hevosista on tullut paljon pitkäsukuisia hevosia, ja esimerkiksi frá Nuuhku-päätteiset islanninhevoset pyörivät omien hevosteni suvuissa vähän harmittavankin usein, eli en voi astuttaa omia tammoja omilla oreilla kun ovat jotakin kautta sukua toisilleen.

Niin, omilla hevosilla. Muilla talleilla ei paljon frá Nuuhku/NU/N's/al Nathifa/VEC- liitteisiä hevosia näy, ja se potkaisi palleaan tänään. Tuntuu kuin tekisin aivan turhan takia tätä, varsinkin nyt kun viimeisen vuoden ajan minusta on tuntunut siltä että olen joko itse vahingossa eristäytynyt muista tai sitten tullut eristetyksi. Kasvatit ei meinaa mennä kaupaksi, isäoreja vaikea löytää, muutenkin muiden ihmisten kontaktit Latun Talliin ovat melkein olemattomia. Mietin että mistä se johtuu vai johtuuko mistäkään.

Kaikista eniten nautin virtuaaliharrastuksessa erilaisten hevospersoonien luonnista ja niiden elämän seuraamisesta. Mutta nyt kun katson vaikka Geislavirkurin sivuja: kaksi vuotta eli 24 VHKR-vuotta olen tämän hienon tamman kanssa kulkenut, kuvia kertynyt, kisatuloksia, jälkeläisiä -kaikki saavutukset tuntuvat turhilta, sillä niillä ei tunnu olevan vaikutusta piireihin, edes pieniin, edes islanninhevosten.

Olenko minä onnistunut jättämään yhtään jalanjälkeä virtuaalimaailmaan, vai onko tämä tyypillisen suomalainen eli melankolinen ajatukseni totta, että en ole mitään saanut tehtyä? Kertokaa hyvät ihmiset, kertokaa. :/

Ps. Tähän loppuun, otin itseäni nyt niskasta kiinni ja pistin kasvatteja myyntiin. Hurraa, yritän olla kitisemättä, hurraa!

Ei kommentteja: