tiistai 25. tammikuuta 2011

Valokuvistani

Minähän anna käyttää valokuviani virtuaalitalleilla mikäli copyt hoidetaan -haluaisin nyt että kaikki jotka käyttävät kys. kuvia lukevat tämän!

Kuvia saa käyttää nykyisin sillä ehdolla että sensuroit ihmisten kasvot. Tämä siksi että tiedän etteivät kuvissa olijat haluaisi olla v-talleilla/netissä näkyvillä, mutten tahdo olla keljukaan ja kieltää immeisiä käyttämästä kuviani. Ikävä kyllä, nyt jos tämän jälkeen enää törmään sivuun jossa antamiani sääntöjä ei olla noudatettu, lisään heidät galleriaani näkyville mustalle listalle. 

Älkääkä huoliko, ohjeistus tulee myöskin näkyviin uudelle galleriasivulleni (jota tässä vielä remppailen). Laitan nyt kuitenkin tähänkin vielä saman:
  • Sumenna aka sensuroi ihmisten kasvot kuvista. Mikäli et osaa tai kykene niin myöskin minä sen voin sinulle tehdä.
  • Merkitse kuvan yhteyteen tekijänoikeudet Latulle/Eetulle ja linkitä joko sähköpostiosoitteeni latu93@hotmail.com/nettisivujeni osoite.
  • Mikäli et tottele ylläolevia sääntöjä, lisätään sinut galleriaan näkyville mustalle listalle. Pyyntöni ovat pieniä, joten en usko että niiden noudattaminen olisi ylitsepääsemätön ongelma.

Ei kommentteja: