maanantai 25. lokakuuta 2010

Apvaa apvaa!

Edelleen kamala lag ja tuntuu siltä että pitäisi pistää pillit pussiin. Silti, ei sekään inspaisi. Mielessäni näen kuvia kaikista ihanista virtuaalihevosista joita voisin omistaa... mutta kun. En saa mitään aikaiseksi. Hevosia on toki kiva piirtää, mutta en jaksa olla koko ajan niin aktiivinen kuin mitä pitäisi. En vain enään... pysy virran mukana. En osaa olla enään niin aktiivinen kuin mitä "pitäisi".

Haluaisiko joku neuvoa mitä tehdä? Olen piirrellyt tusinoittain issikoita joille on jo nimetkin kehitelty, mutta en vain jaksa yrittää olla aktiivinen. Toisaalta eivätpä ihmiset ole reagoineet tuohon uhkaukseeni jättää koko leikkiä... Jos ei hetkauta että senkin pienen panoksen minkä olen viidessä vuodessa tehnyt, tekijä jättäisi v-maailman, niin ei kai hetkauta tämän tyypin epäaktiivisuuskaan...
hmmn...? Osaako kukaan sanoa mitään, mitä itse tekisi tässä samaisessa tilanteessa? Olen ihan umpikujassa: loppujen lopuksi tämä on hyvin rakas harrastus minulle, suhteellisen pitkäaikainen, ja olen kehittynyt hevosten piirtämisessä ja rotu/väritietoudessa virtuaaliharrastuksen kautta. Samoin, ilman tätä harrastusta en olisi ikinä törmännyt siihen upeaan hevosrotuun kuin ahaltekenhevoset. En olisi koskaan intoutunut lukemaan venäjää jotta voisin surffata tekesivustoilla. En olisi ikinä miettinyt ostavani sellaista.

Voi, en vain taida pystyä luopumaan tästä jutusta. :/ Kysymys kuuluukin että mitä sitten teen...

1 kommentti:

jennih kirjoitti...

Kyllä mua ainakin harmittas jos löisit hanskat tiskiin :< Jäis upea Latun talli/Nuuhku taas oman onnensa nojaan, enkä vois joka päivä käydä kuolaamassa iki-ihania hevosias ja mahtavaa piirustustyyliäs.