sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Rakentavaa palautetta + valokuvat

Otsikko ei ole naljaileva. Nyt puhun siitä, että sain oikeasti rakentavaa palautetta! Heidie kirjoitti Nuuhkun vieraskirjaan näin:

Nuuhkussa taas vierailemassa, tällä kertaa jaksoin tänne vieraskirjaankin raahautua.

Nuuhku on aina ollut nätti ja kiva talli, joka on pistänyt silmään positiivisesti piirrettyjen kuvien kanssa. Edelleenkin näytti kaikilla hepoilla olevan piirretyt kuvat - mutta miksi ihmeessä ulkoasussa on valokuva O_O? Ja vieläpä noin - jotenkin - hmm... tylsähkö ja mitäänsanomaton kuva (jossa kaiken lisäksi ratsastajan koko + ponin tympiintynyt ilme pistää silmään). Lisäksi ulkoasun käytettävyys on huomattavasti huonommalla tasolla, kuin yhdenkään aikaisemman ulkoasun käytettävyys. Frame ei toimi, ainakaan kun otsikko on noin helvetin iso ja otsikko on noin 2/3 sivun pituudesta ja reunassa. Olen pettynyt Nuuhkun ulkomuotoon :( Edelliset ulkoasut ovat olleet mielenkiintoisempia.

Mutta siis, nättejä hevosia edelleen - kivana lisänä toimiva foorumi, jossa näytti olevan toimintaakin ;D
Hyviä jatkoja Nuuhkuun, toivottavasti ikää kertyy vielä toiset viisi vuotta!
  Rohkeasti on uskallettu kertoa mikä menee pieleen, mutta väliin myöskin paljon kehua, suitsutusta ja positiivista sävyä niin ettei nyt tallinpitäjä -eli minä- ihan vallan masennu. Hyvä, juuri näin!
Ja otinpa tuosta oppiakin, yritän nyt tehdä ulkoasusta käytettävämmän -ja huomasin sortuneeni taas pikselimäärien käyttöön prosenttien sijaan. AÖKLSJSÖALSJKJ ja pirunpennut päälle! Aina minä automaattisesti määritän kaiken pikseleillä, sillä kuvien sijoittaminen on siten helpompaa -no muuten hyvä mutta sivut venyy nyt ikävästi, kun siirsin navigoinnin vasempaan sivuun. Eli ei kun kaikille sivuille prosentteja heittämään... tässähän tämä päivä taas kuluukin... milloinkohan oikein opin virheistäni?

Sitten yksi toinen asia, jossa en kuitenkaan taivu. Nimittäin valokuvat ulkoasussa. Tiedän, hevosilla on piirretyt kuvat. Mutta mikä helvetin pyhä sääntö se on, että jos on piirrettyjä hevosia ei saa ulkassa olla valokuvia tai toisin päin? Siis 4 real?! Kyllä te ihmiset voitte itkeä minulle asiasta vaikka silmät päästänne, mutta en taivu typeriin pyhiin ohjenuoriinne, sori. Olen kuullut asiasta tuhat kertaa, ja tuhat kertaa vastaan myöskin näin. En tottele.

Minä nyt vain tykkään käyttää sekä valokuvia että piirroksia. En tietenkään hevosella niitä sekaisin, mutta näin koko sivukompleksissa ylipäätänsä. Rakastan valokuvaamista, rakastan piirtämistä -> miksen saa toteuttaa itseäni miten haluan? Se olisi tasan samanlainen teko kuin pakottaisitte miut pukemaan mekon päälle ja meikkaamaan... icha icha gay pride...  Eli antaisitteko jo olla? Ja PKKhon vedoten on turha tulla puolustelemaan, sillä minä en koskisi siihen laitokseen enää pitkällä tikullakaan. Siitä miksi asia on näin, kirjoitan joskus toisen romaanin.
AAMEN.

Mutta siis Heidielle nostan hattua kohteliaasta palautteesta, mukavaa että pidät Nuuhkusta virheistäni huolimatta!

 // Editoin sivut parempaan kuosiin myöhemmin illalla, nyt on IRL-tallihommien vuoro. 8)

Ei kommentteja: