torstai 22. huhtikuuta 2010

Proceso

Pakkohan minun on Procesoa hiukan ylistää.
Se on nimittäin jo hienosti vuoden jaksanut putkuttaa omaan malliinsa, ei ole aktiivisuus notkahtanut ja selvästi ovat paikan kasvatitkin suosittuja -ja käynpä minäkin aina välillä myytäviä kyyläämässä, ja jos jonkun hevosen nimen perässä on lyhenne PRO niin pakko se on tsekata!

Procesohan kasvattaa vain ja ainoastaa puhdasverisiä PRE- eli andalusianhevosia. Ja hienosti kasvattaakin! Nyt on jo toisen polven Procesolaisia tallissa tarjolla, hevosten suvut ovat suht' monipuolisetkin. Hevosia kilpailutetaan, ja myyntiehdot ovat selvät mutta eivät mahdottomat.

Itse törmäsin Procesoon ensimmäisen kerran, kun etsin itselleni hevosta yksityiseksi. Kyselin sieltä heti erästä varsaa, joka oli kuulemma jo myyty -minulle annettiin kuitenkin mahdollisuus varata kuukauden päästä syntyvä varsuli, joka putkahtikin maailmaan itsenäisyyspäivänä ja oli oikein komea pikkupoika. Puhumme nyt tietenkin Fuertesta.
Eilen sitten kirjoittelinkin Janinalle, Proceson ylläpitäjälle, Fuerten kuulumisia sekä kyselin nyt tänä keväänä syntyvistä varsoista. Saankin toukokuussa Nuuhkuun nätin PRE-tamman, jonka joskus sitten vuonna nakki ja muussi aion astuttaa Fuertella. Olen ihastunut näihin hevosiin.

Ei kommentteja: