lauantai 6. maaliskuuta 2010

Vapaasti käytettäviä valokuvia

Eli siis, asia on tämä: avasin uudestaan valokuvagalleriani, ja kuten sivuillakin sanon selvästi sekä suomen että englannin kielellä, valokuvia saa käyttää virtuaalitalleilla kunhan vain muistaa linkittää minut/sivuni siihen kuvan yhteyteen. Tässä blogitekstissä on vähän esimerkkiä, millaisia kuvia sivuilta löytyykään: ei huisisti mitään hienoja rakennekuvia, mutta muuten ainakin minun mielestäni ihan kelpo kuvatuksia erikoisemmistakin roduista, kuten nyt vaikka british spotted pony, PRE ja mielenkiintoisen värisiä issikoita, joista on selvästi eniten kuvia.

Ahaltekin ystäville iloisena uutisena se, että olen kesällä menossa vierailemaan Virolaisella tekesiittolalla kuvaamassa (sekä edelleen, myytäviin tutustumassa... hur, hur, hur...). En usko että Kätlinillä, tilan pitäjällä, on mitään sitä vastaan että muutamat suomalaiset virtuaaliharrastajat käyttävät hänen hevostensa kuvia virtuaalitalleilla, varsinkin jos kuvan yhteydessä mainitaan että kyseessä on virtuaalihevonen.

Myöskin arabien ystäville on kesällä tiedossa kuvailoa, sillä ajattelin vierailla myöskin Hovin Ratsutilalla kuvaamassa. Tämä matka on kuitenkin vasta suunnitteluasteella, sillä en ikävä kyllä tule vielä vuoteen ajokorttia omistamaan -luojan kiitos en vielä, uskokaa pois, ajotaitoni eivät ainakaan nyt ole kehuttavat... "Kytkin! Mikä näistä perhanan painikkeista on se saamarin KYTKIN?!?!? EIKU NYT TARTTEE JARRUT EI PERK-" - ja mietinkin, kuinka ilman omaa autoa löydän perille.

Sivustolta näkyy myöskin hinnasto tilaustöiden eli piirrosten ja maalausten saralta. Olen ollut tosi iloinen kun olen huomannut, että ihmiset tilaavat minulta -onhan se kiva saada lisää rahaa ensi kesän matkakassaa varten.

Inhottavaa on ollut kuulla sitä, että olen kuuseen kurkottaja, mukamas-hyvä valokuvaaja, kaikkea sellaista täyttä kakkaa. Minä olen sellainen kuvaaja kuin olen, en kamalan hyvä mutta en kai nyt ihan täysi pjaskakaan, joten miksen saisi pitää sivuja. Sitten on tullut sanomista siitäkin että brassailen sillä että sivut ovat puoliksi englanniksi, että sivuilla mukamas kävisi ulkomaalaisia -mutta kun käy! Mm. islantilainen ystäväni Lilyan tykkää valokuvaajakollegana tsekkailla aina töitäni, ja kirjoittipa hän niistä omaan blogiinsakin.

Sotahuuto :)

Ei kommentteja: