lauantai 27. maaliskuuta 2010

Issikkajengi + myytävää

No ei Latu kuollut ole, vaikka nyt olen pari viikkoa ollut hiljaa. Inspiksenpuutetta ei ole ollut, mutta sitä vastoin olen kirjaimellisesti uppoutunut omiin maailmoihini ja vähän kaikki ovat jääneet sen varjoon virtuaalihevosista ja koulunkäynnistä kitaransoittoon. Kevät saa ihmiset kyllä todellakin sekaisin! (ei mistään ällöttävästä teiniromanssijutusta ole kuitenkaan nyt kyse. Luojan kiitos)

Tänään pistin kaikista kisoista tulokset. Hävettää kun hain VPAn tallilistalle ja siellä sanottiin että totta kai tuloksista huolehtiva talli otetaan sinne, ja sitten seuraavaksi saakin tuloksia odottaa sen pari viikkoa. :_D Anteeksi maalaisuuteni, kuten mummoni sanoo.

Nuuhkuun syntyi seitsemäs päivä aivan ylisöpö issikkavarsa, Bletta frá Nuuhku. Se on jo toista polvea meidän kasvatti, ja isomummina on kukas muukaan kuin meikäläisen kultakimpale, Geislavirkur. Nuuhkun erikoisen väristen issikoiden sarja siis jatkuu... tällä hetkellä tilanne on hauskan hopeainen: Geislavirkur on hopeanmusta, sen ensimmäinen orivarsa Ofanfall on hopeanruunikko, ensimmäinen tammavarsa Tölta on hopeanmustankirjava (tobiano) ja Bletta on hopeanruunikonkirjava (overo). Lisäksi Geislavirkurilta on tullut hopeanruunikonkirjava (tobiano) orivarsa Úran, jonka myin Äänettömään. Harvinaista. Minulla kun on aina vaikeuksia pystyä myymään hevosia, olkoot ne sitten vaikka "vain" virtuaalipolleja. :'D

Siksi olenkin ottanut itseäni niskasta kiinni ja laittanut tämän veijarin myyntiin:

Geisha FW
rautias FWB-tamma, syntynyt 1.7.2008
Koulupainotteinen, hiukan laiskanpulskea tamma. Pyöräyttänyt yhden nätin orivarsan. Geisha on todella kiltti ja ollut ainakin hiukan vähemmän ratsastaneiden ja aloittelijoiden suosikkipolle rauhallisuutensa vuoksi. Myydään kuitenkin nyt, koska ei selvästikään viihdy tuntiratsuna.

Ei kommentteja: