lauantai 6. maaliskuuta 2010

Hoitajat katoaa

Niin, ikävä kyllä Nuuhkun hoitajat ovat taas alkaneet näyttämään epäaktiivisuuden merkkejä. Vielä suht' aktiivisia ovat Jen, Sophie, Juippi, Anni K. ja Alina, Karo ehkäpä myös. Kolme hevosta ovat vailla aktiivihoitajaa, ja metsästelen nyt bloginkin kautta näille kolmelle kauraturvalle luotettavaa hoitajaa. Hoitajillehan on tietenkin kaikenlaista aktiviteettia aina päiväkirjojen kirjoittelusta kisaamiseen ja valmennuksiin.
Olen muutes pahoillani että jotkut lupaamani KH (Kuukauden Hoitaja)- palkinnot ovat vielä antamatta, olen olult kamalan epäinspiroitunut kaikkiin muihin kuin tekkeihin.

Tässä nämä rakkauttanne kaipaavat:

La Primavera ZA
Luotettavana ja rauhallisena aloittelijoiden ratsuna Veera on suosittu poni. Se sopii kaikentasoisille ratsastajille, aloittelijoiden kanssa se on rauhallinen urantallustaja, kokeneemmat saavat varsinkin esteillä tähän poniin vauhtia.
Hoitaessa kiltti poni.

Kaukorakas KND
Raila on ex-ravuri, ja sen kyllä huomaa kun selkään nousee. Kovaa on mentävä, aina tietenkin toisten edelle ja laukatahan ei sitten mukamas saa.
Luonteeltaan on muutenkin varsinainen töhöttäjä, mutta kiltti sellainen. Tahallaan ei tekisi pahaa kärpäsellekään, mutta ainahan sitä ei muisteta katsoa mihin ne jalkansa laittaakaan...

N's Holy Mark
Tämän luulisi olevan ruuna ihanan luonteensa kanssa -väärin! Markus on kiltti ja yritteliäs poniori, joka käy satunnaisesti ponilaukoissa kisaamassa. Silti pääpaino on ihan ratsun hommissa. Super poni luonteeltaan!

Blogiin, vieraskirjaan, foorumille jne. vaan kirjoittelemaan jos kiinnostaa hoitaa jotakin näistä. :)

Ei kommentteja: