maanantai 1. maaliskuuta 2010

En ole värirasisti, mutta...

...eikö teistäkin ole hassua, että kimot ja voikot suokit, jotka ovat IRL harvinaisia, ovat oikeastaan hiton yleisiä virtuaalimaailmassa?
Ja juuri kimot ja voikot? Miksei mustat ja ruunivoikot? Minä ainakin ihastuin komeaan suokkiorii Autereeseen (hehe miun sukunimi), mutta miksei niihin törmää niin usein, vaan juuri ensimmäiseksi mainittuihin?

Minulla alkaa nämä "erikoisen väriset" eli nykyisin massaväriset suokit tympiä. Aina ihan veri kihahtaa ja pakenee korvista ulos kaasuna kun näkee Ukkosen Pojan, Halokeenin, E.V Johtotähden, E.V Jovankan, Kitin Romeon jne jne jne. kuvia virtuaalihevosilla, plu sitten tietty kaikki piirretyt kuvat. Nämä erikoisvärit kärsivät virtuaalista inflaatiota, eivätkä ne siis pysy enää erikoisina kun joka toisella tallilla on sen värisiä hevosia.

Nyt joku neropatti tietenkin tulee päsmäröimään, että kun katsoo pelkästään E.V Johtotähden jälkeläislistaa niin onhan jo yksistään siinä huisi määrä kimoja, varmaan melkein sama määrä kuin mitä on virtuaalisiakin kimoja suokkeja. Mutta ottakaahan tämä huomioon: IRL suokkeja on huisisti enemmän kuin virtuaalisia. Prosentuaalisesti kimoja ja voikkoja on varmasti enemmän virtuaalipuolella kuin todellisten suokkien.
Itse olen jostakin syystä hurahtanut suomenhevosiin sellailla pienimuotoisesti, ja tahtoisin ostaa evm-tamman Nuuhkuun. Tahdon että se on jokin hyvin kaunis rautias tai ruunikko, ehkä musta. Mutta ei mikään voikkoväri eikä kimo. Minä olen aina pitänyt näistä kolmesta perusväristä, omasta mielestäni esimerkiksi IRL issikkani on ihan tavallistakin tavallisempi punarautias, mutta hakkaa minusta mennen tullen jotkin erikoisvärit muiden rautiaiden kanssa.

Sillä jos ette ole ennen sitä miettineet, niin miettikääs nyt. Siis sitä, kuinka monenlaisia jo pelkästään rautiaita on. On syvää tummanpunaa, on hiekanväristä, on suklaakakun väristä, on kaikkea niiden väliltä. Siihen yhdistät jonkun kivan jouhien värin ja merkin jos on tarvetta -mitäs sanoisitte, eikös maksanrautias liinaharja pienellä sukalla takajalassa olisikin vain niin syötävän suloinen? Sellainen kunnon hampputukka... mmh... <3

En nyt halua olla mikään inhorealisti, mutta tulipahan sanottua. Nih!

Ei kommentteja: