torstai 25. helmikuuta 2010

Villit kisat = om nom nomJa lisää teketaidetta pukkaa. Kuunnelkaapas tämä niin varmasti itseäsikin inspaa piirtää ahaltekejä... Hurrrkylmätväreet!
Olen nyt niiiiin innostunut villeistä kisoista. Ihan vain siksi, että VPA, Villeihin Painottuneiden eli villien kisojen "kattojärjestö" ei tietenkään aseta mitään sääntöjä, vaan jokaisen kisat saa olla millaisia tahtoo. Silti VPAlla on omat talli- ja laatuarvostelunsa, onpa myöskin Villi-cup olemassa.

Ihanan rentoa meininkiä, ja vaikka kisat myöhästyisivät kuukaudellakin (näin on käynyt joissakin kisoissa joihin olen osallistunut) ei kukaan nipota, sillä tulokset ovat aina tulleet. Ja miksi? Siksi, että kukaan ei höngi ja kilju niskassa niitä tuloksia, on paljon kivempi ne julkaista. Kalenteri on myöskin aivan täynnä kisoja, suurin osa koulu- ja estekisoja, mutta muitakin on. Kaikki mahd. lajit matkaratsastuksesta ja raveista poniagilityyn ja irtohypytykseen. Kaik-ke-a.
Myöskin työhevoskisoja. Olisiko tämä hyvä sauma elvyttää työheppojen kuollutta asemaa virtuaalimaailmassa? Löytyisikö innokkaita, jos järjestäisin työhevoskisat?

Itse lisäsin tänään kalenteriin kolmet kisat, osallistukaas:
8.3 askellajikisat issikoille, varsinkin näihin kaipaan osallistujia! Kaikki rohkeasti mukaan!
5.3 ohjasajo
4.3 kouluratsastus

Ei kommentteja: