keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Osallistujiaaaa!

Nyt kipin kapin osallistumaan Vecnon kisoihin, avoin ryhmälle viisi. VIP olisi tänään eli 16.12

Noissa tapahtui muuten kämmi. Olin vahingossa laittanut matkoiksi neljännen ryhmän, eli ahalteket ja kumppanit, matkoja -ja ne on muuten pitkiä, pisimmät ovat 4 km! Ja nythän juoksevat vitoset, eli quarterit jne. amerikkalaiset rodut, jotka juoksevat superlyhyitä eli n. 400m keskimäärin. Ja silti kutsu hyväksyttiin LJn kalenteriin. Tarkkuutta hyväksyjille! :)

Nojoo, nyt valitukset huspois, tuommoista sattuu parhaimmillekkin. Kunhan nyt saisin osallistujia.

2 kommenttia:

Gin kirjoitti...

Meiltä ei ainakaan osallistujia tule sellaisiin laukkoihin, joissa täytyy kopioida edelliset osallistumiset ja liittää sitten omat siihen mukaan. Siinä on niin suuri riski virheille ja se mahdollistaa myös ns. ilkivallan, kukapa sitä huomaisi kovin helposti, että jossain vaiheessa joku hevonen onkin tipahtanut lähdöstä pois kokonaan... Puhumattakaan siitä, että jos suunnilleen samoihin aikoihin kaksi tai jopa useampi ihminen lähettää osallistumisensa, joissa kaikissa on sitten vähän eri hevoset. Ei tule mitään.

Latu kirjoitti...

Mmh, pitäisi keksiä joku keino. Minä en itsekään tuosta AHACista minulle tulleella kopiointityylistä niin pidä, mutta minulle on nähtävästi sattunut niin paljon omia huolimattomuusmokia jos ilmoittaudutaan "normaalisti", että ajattelin tuon olevan parempi ratkaisu. Ts. ihmiset eivät voi ainakaan minua ryhtyä taas syyttämään jos oma heppa tippuu pois (minullahan ei tietääkseni ole kamalan kiva maine v-maailmassa, joten toivon käsi sydämellä että ymmärrät)
Itse en ilkivaltaan usko, ei kukaan kai sellaista tee. Lisäksi katson aina kaikki osallistujat läpi, niin että jos jonkun hevonen puuttuu siitä "viimeisestä listasta", niin lisään sen sinne itse. Eli hevonen tuskin jää puuttumaan jos sen kerran on ilmoittanut.

Jos jollakulla olisi joku idea miten homman saisi hoidettua, niin ihan mieluusti minulle voi sen kertoa, sillä en itse vain keksi mitään.