tiistai 15. joulukuuta 2009

Hackneyponiongelma

Minulla on ongelma, nimeltään kutsuttuna hän on hackneyponit ja niiden kasvatus.
Moni sellainen, joka on tätä blogia tai minun kummia touhujani ehkä hieman kauemminkin seurannut, varmasti on noteerannut sen että pidän hackneyponeista ja tahdon todella kovasti kasvattaa niiden määrää virtuaalimaailmassa. No, minähän sen puolitoista vuotta kasvatin niitä Nuuhkussa , ja on oikeastaan kyseisen rodun syytä että talli paisui liian isoihin mittoihin minulle.
Nyt Nuuhku on taas pieni, söpö maalaistalli kuten sen silloin 2005 tarkoitinkin, ja se on ihanaa. Ainoa kysymysmerkki on, että mihin minä nyt ne hackneyponit pistän? En niitä voi Nuuhkuun laittaa kun muuten homma karkaisi taas lapasesta, ja taaskin Vecnossa olisi outoa kasvattaa laukkahevosten rinnalla valjakkoajopainotteisia poneja. Nathifaan en nyt todellakaan niitä ota, kunhan nyt senkin tallin edes saan päivitettyä joskus. (Laiiska ma ooollen lalalaa)

Mitä siis teen, neuvoja miulle! Ainakaan kasvatustyötäni en hukkaan anna mennä, ennemmin vaikka myyn nämä ponit. Niissä onkin paljon ihan nättisukuisia, kolmipolvisiakin poneja, niin että jos kiinnostaa ostaa niin kysy ihmeellä lisää.
Kamalaa stressata tämmöisestä vieläpä ennen joulua! D:

2 kommenttia:

shiro kirjoitti...

Ainahan sitä voi tehdä silleenkin, että pistää pystyyn vain yhden sivun, johon on listattu kaikki hepat ja vähän infoa sivun olemassaolosta sekä kenties kasvatustoiminnastakin.

Eli siis ponit ja mahd. toiminta eivät tarvitsisi ympärilleen kokonaista virtuaalitallia, vaan kaikki oleellinen olisi koottu tuommoiselle yhdelle sivulle. Helppoa ja kätevää, eikä tarvitse kirjoittaa kokonaisen virtuaalitallin "vaatimia" sisältöhömpötyksiä, vaan voi keskittyä vain olennaiseen ;)

Latu kirjoitti...

Shiro, osuit asian ytimeen ja tuo on varmasti juuri se idea mitä olen etsinyt kielen päälle, mutta en vain ole löytänyt. :D

Noin minä oikeastaan voisin tehdäkin. Rakastan koodaamista ja grafiikkoja, rakastan hackneyponejani, mutta en jaksa pyörittää kolmatta tallia ainakaan nyt univajeen kourissa -irtosivu, tadaa! :D