keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Nuuhkun hulppea meno

Okei, nyt olen tosi iloinen. Oikeastaan ERITTÄIN iloinen. Nimittäin, Nuuhkussa on vihdoin ja viimein se samainen tunnelma joka siellä oli Freewebsin valmislayaikoina vuonna 2005, nimittäin... kaikilla hevosilla on hoitajat! Ja kolme yksityistä! Hoitajat ovat aktiivisia ja piirtelevät kuvia hoitsuistaan, valmennuksiin tulee osallistujia ja hoitajat ostelevat myöskin hoitsuilleen tavaroita Mestyn varusteesta.

Niin, tuo varustejuttu onkin kiva. Olen laittanut jokaisen hevosen sivulle div-ruudun, johon laitan kaikki Mestystä ostetut varusteet. Näin kuvia on helpompi piirtää, ja niitä tehtäessä on kiva päättää millaiset varusteet hepalla sinäkin päivänä on. Lisäksi olen huomannut, että hoitajat taitavat tykätä ideasta, että myöskin he pystyvät ostelemaan ja saamaan ostoksensa sivuille näkyviin. Kaukorakkaan hoitaja Veena onkin ollut todella ahkera, ja teki myöskin hienon nimikyltin "Railan" karsinanoveen.
Muita uudistuksia hevosten sivuilla on valmennusdiv, ruusukkeiden ja muiden palkintojen näkyminen kuvina sekä hevosen ratsastettavuus -kohta, jossa värikoodilla on selvitetty hevosen vaativuus ja alle lisätty muutamalla yksityiskohdalla joitakin pääkohtia ratsastelusta.

Muutenkin olen aktiivistunut kuvien piirtäjänä, ja olen tällä hetkellä todella iloinen ja ylpeä Nuuhkun Tallista! Siitä suuri kiitos hoitajille; kuukauden hoitajan valitseminen marraskuulle tulee olemaan todella vaikea tehtävä. :)

Ei kommentteja: