perjantai 30. lokakuuta 2009

PKK - Pikkutarkkaa Kuvan Kynsimistä

Tein vihdoinkin sen, mitä olen jo pitkään halunnut tehdä. Lopettaa PKKn tuomarina pysymisen.
Jaa että miksi? Koska homma on karannut täysin lapasesta, sanokaa minun sanoneeni! Ennen kuvani veivät ne EO-sertit, nykyisin hyvä että juuri ja juuri saavat HYn ja haaleat, halpisvärikynillä vartissa pykäistyt "hienoudet" saavat KTK-sertin. Reilua? Jos mielestäsi on, niin varmaankin olet juuri tuollaisten halpishaaleuksien omistaja.

Tuomarit ovat taitamattomia, minusta ja tuomarikollegastani täysin hyvärunkoista hevosta kutsuttiin liian pitkärunkoiseksi, ahaltekinhevosista sanotaan että liian niukasti jouhta ja sairaalloisen laiha. Työsuuntaisesta suokista tulee että liian raskas.
Arvostan Annúndwenin ja Akeyan työtä, enkä haluaisi menettää yhteyksiäni heihin, vaikka minusta tuntuu että vastalauseeni jälkeen he varmaankin poistavat minut meselistoiltaan -tiedän, että osaan olla todella ilkeä suuttuessani.
Minä tahtoisin omalta osaltani jäädä tuomariksi ja ryhtyä muuttamaan asioita, mutta pelkään että en jaksa. Toisekseen minulla on kokemusta siitä, että sillä tavalla saisin vain vastustajia. Helpompi siis vain erota.

On ollut kovin masentavaa nämä viimeiset hetket PKKssa. Inhottavaa huomata, että "joo, en minä sitten oikeastikaan osaa piirtää, olen täysi paska."
Toivon hyvää jatkoa tälle järjestölle. Ehkä palaan sinne jos/kun asiat saadaan oikealle tolalleen. Näyttelyistä en silti täysin katoa, vaan Kukka suostui auvoisasti olemaan hevosteni esittäjä, niin että saisin edes jotakin infoa kuvien laadusta. Me kuitenkin sovimme, että vain hyvistä sijoituksista puhutaan. Kuulostaa todella typerältä, mutta se on fiksuinta ottaen huomioon miten maahan PKK on minut vetänyt.

Ps. Varasin itselleni PRE-varsan joka syntynee joulukuun paikkeilla. Jotakin iloistakin siis. :)

Ei kommentteja: