sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Pikkutallista

Olette varmasti huomanneet, mikäli olette nyt lähiaikoine vierailleet Nuuhkussa, että tosiaankin toteutin sen pikkutalliuhkaukseni (alempana siitä löytyy minulta mietintää).
Se on onnistunut hienosti! Ihanaa! Mahtavaa! Nyt on löytynyt enemmän aikaa Nathifalle ja Vecnolle, mutta sitten taaskin Nuuhku on saanut sen vanhan tunnelmansa, söpön maalaistallin (joka "sijoittuu" meidän maatilallemme, katsokaa vaikka kuvia -ne on kaikki meiltä otettuja. Ja etusivun ilmakuvan räpsäisin tuvan seinän isosta taulusta...: D) jolle on jo ilmestynyt hoitajiakin.
Nyt esim. astutuksien suunnittelu tuntuu paljon hauskemmalta. Odotan tosi innokkaasti, että astutuspyyntööni Hufflepufin miesehdokkaasta vastattaisiin, koska en malta odottaa että Nuuhkuun tulisi söpö, pieni ponivarsa.

Tämä on niin autuasta. En olisi ikinä uskonut, että virt. tallilla voisi olla sama tunnelma kuin käymälläni IRL-tallilla, mutta tadaa, kyllä vain voi olla. Suurin osa tunnelmasta on luotu hoitajien ja yksärien omistajien avustuksella, kiitos kun hoitelette hevosiani. :)

Ei kommentteja: