sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Vecno Racing Center & forum

Ohhoh. Huomasin, että olin unohtanut Nuuhkun tallin foorumin, nykyisin VRCn kokonaan. En tiedä mistä se johtuu, ehkä minun oli vaikea sulattaa ajatusta, että yksittäisellä virtuaalitallilla oli oma fooruminsa. Olinhan minä sinne kylläkin paljon järkännyt laukkoja... Niinpä tein foorumista yleispätevämmän, eikä se ole enää pelkästään Nuuhkun foorumi; se on jokaisen tallini "oma", niin Nuuhkun, remontoitavan Nathifan kuin Vecnonkin foorumi plus myöskin kaikki kävijät voivat kirjoittaa sinne kisäkutsuja, kertoa hevostensa kuulumisia, mainostaa ja keskustella jne. Jäsenmäärä on vähän lopahtanut, ja tämän pikku "foorumiuudistuksen" aikana minä mm. poistin nollapostaajat ja selvät epäaktiivit, poistelimpa joitakin ihan turhia topickejakin (esim. mainostöpöjä joiden mainostettava talli oli lopettanut... nyt mainoksissa ei taida olla enää lainkaan topickkeja? :D)

Lisäksi, kuten ehkä huomasittekin, Nuuhkun etusivulla on jälleen ilmoitus muutoksesta. Otin itseäni niskasta kiinni, ja päätin että aion nyt tosiaankin kokeilla sitä pikkutallihommaa. Siinä samassa saan hyvän tekosyyn herättää hoitajatoiminnan uudestaan henkiin. Hoitopyyntöjä on tullut PALJON, ja minusta on ollut ikävää käännyttää ihmisiä kertomalla ettei Nuuhkuun oteta hoitajia sillä hetkellä... paha minä. Niin että nyt korjaan senkin asian.
Erillistä hoitokirjaa ei enää ole, vaan hoitotarinaa kirjoitetaan päiväkirjamuodossa foorumin hoitoboardille, jossa minäkin muuten näin btw hoitelen mm. Vecnon hevosia. Ihanaa saada kirjoittaa hoitokertomuksia pitkästä aikaa!

Ei kommentteja: