sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Arabilama

Nathifa on ollut nyt kesän ajan roimalla hiljaiselolla, mikä ketuttaa minua niin vietävästi. Minulla oli ja on vieläkin monia hienoja laukka-arabeja, mutta en kilpuuttanut niitä ja nyt ne alkavat olemaan liian vanhoja. Lisäksi, ryhmälle kaksi järjestetään nykyisin hyvin harvoin kisoja. Pitäisi itse ruveta niitä säännöllisesti järjestämään heti lomaviikon jälkeen.

Nathifalla on kuitenkin minulle paljon arvoa, enkä tahtoisi että se lopettaa, jää epäaktiivikiksi jne. Harmittaa vain niin vietävästi, kun kasvatteja ei saa myytyä ja sitä rataa, ne jäävät vähän niinkuin pölyttymään vain. Pelottavaa, ennen hyvä että ehti edes laittaa myynti-ilmoituksen niin kaikki vietiin käsistä.
Toivottavasti tämä "arabilama" tästä vielä nousee, minulle on jo ehtinyt tulemaan orpo olo...

2 kommenttia:

Gin kirjoitti...

Nathifasta puheenollen, meillähän on yksi kasvatti, ori Chaths al Nathifa. Se on nyt jo aikuinen, mutta tammoja ei ole päässyt vielä astumaan. Suunnitelmissa kuitenkin on, meillä noita pitkäsukuisia tammoja riittää kyllä ja varmasti viimeistään ensi vuoden puolella tulee syntymään pikku-Chathseja. Ja tervetuloa meillekin laukkaamaan, Pink taitaa olla tätä nykyä ainoa vähänkään aktiivinen kakkosryhmän laukkojen järjestäjä (joskus kyllä tuntuu että ainoa vähänkään aktiivinen MINKÄÄN ryhmän laukkajärjestäjä...).

Latu kirjoitti...

Jään innolla odottelemaan Chatsin varsoja. Sen isälinja on minulle tosi tärkeä, ei niinkään noiden sikakisattujen arabien takia vaan sen isän, Nuuhku's Chinatownin (miun kultapoika <3) ja sen vieläkin rakkaamman isän, Isilme's Dawuudin vuoksi. :)

Odottelen innolla laukkoja kakkosille. Minulla ei ole nyt kuin maiden-tasoisia juoksijoita, kun tuo kesä tosiaankin meni harakoille (arvaa suututtaako. Mur). Mutta tyvestä puuhun noustaan, kunhan edes muutaman, edes sen muutaman kisan saisi juosta joillakin vielä tällä hetkellä vuotiailla kasvateilla.

Itse taasen olen harkinnut Abriko Salihan ja Thaz Walerian astuttamista. Molemmilla on suorastaan herkullinen suku!