sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Issikkatuho

Olen nyt etsimässä Nuuhkuun uutta issikkatammaa, mieluiten kaksipolvisella suvulla. Olen kierrtellyt talleja, ja sopivia myytäviä hevosia on löytynyt, ...miksi en siis ole ostanut mitään?
No siksi en, että olen niin jumalattoman pikkutarkka. Minua häiritsee, jos suvussa näkyy kahdesta ruunikosta tulleen rautias varsa. Minua häiritsee, jos selvä hopeanmusta on merkitty hiirakoksi. Minua häiritsee, jos islanninhevosta kutsutaan jatkuvasti poniksi eikä vain hellittelynimenä...
Suoraan sanottuna, jos vain voisin niin heittäisin tämän pilkunviilaamisen nurkkaan, mutta kun en voi. Pesunkestävänä issikkaihmisenä kaikki tuollainen ja vähän muukin on suunnilleen sama, kuin tökkisi haarukalla silmään. Nelikäyntinen kisaa passiluokissa. Viisikäyntinen ei osaa juosta passia. Issikan nimi on Aamu's Superblossom (vain esimerkkinimi). Issikka kisaa GP-tasoa seitsemänvuotiaana (!), hyppää myöskin samalla 100 cm ratana (!)

Ok luovutan hetkeksi. Ei tässä voi muuta kuin... ööh... hakata päätä seinään tai jotakin. Sekä itseni, että muiden vuoksi. *huokaus*

3 kommenttia:

... kirjoitti...

Syndurista saa katsella tilausvarsaa, jos kukaan kelpaa vanhemmiksi :D. En ole oikein noita kasvatteja jaksanut teettää, joten kasvatuspuoli on hoitunut lähinnä tilausvarsoilla.
http://vaskikellot.net/syndur/

Gin kirjoitti...

Kahdesta ruunikosta voi tulla rautias. Kahdesta rautiaasta sen sijaan ei voi tulla ruunikkoa eikä mitään muutakaan kuin rautias.

Latu kirjoitti...

Synduristahan olenkin jo tamman hankkinut, Silfra frá Syndur. :D http://www.latua.net/silfra.htm - Tosin kaksipolvista issikkatammaa olen kyllä nyt tosiaankin vailla, niin että taitaapa tie taas viedä minut Synduriin.

Gin, kiitos oikaisusta -ja mielenrauhasta. Olisinpa tiennyt tuon aiemminkin, niin meikäläisen ei olisi puolta vuotta tarvinnut tuskastella, kun tein kahden ruunikon varsasta rautiaan ja kirota että metsään meni hyvä kasvatti. <___< (tällä hetkellä tämä meikäläisen pilkunnypläys voisi jo tosiaankin joutaa jo jorpakkoon...)