perjantai 30. tammikuuta 2009

Latu sydän hoitajat

(Niin, ja blogihan ei ole kuollut vaikka onkin pysynyt vähän aikaa hiljaa. :D)
Tajusin juuri, mikä saa minut jaksamaan Nuuhkun kanssa niin hyvin: hoitajat. Minusta ei mikään tunnu niin ihanalta kuin tulla masistellen koneelle, katsoa DA-tili › ei uusia kommentteja. Käydä katsomassa roolipelini foorumi › peleihin ei ole vastattu.
Mutta sitten kirjaudun sisään Shinybookiin, ja mitäs sieltä pilkistää: vähintään yksi hoitoviesti ja ainakin kerran viikossa kirjaan joku kysyy hoitsua. Ja se jos mikä on se mikä lämmittää mieltä. Juuri se on se mukava pieni mauste, se, että ihmiset 'välittävät' juuri minun tallini hevosista, vaivautuvat kirjoittamaan kerran pari viikossa hoitoviestin ja kirjoittamaan sen tunteella. Heidän kertomuksiaan on ilo kuvittaa, ja välillä luen naurunkyyneleet silmissä kuinka "Latu pörhelsi paikalle punaisena kuin paloposti, jolloin tiesin että tuli mokattua." Jatkakaa samaan rataan, hoitajat, Latu on teistä hyvin ylpeä ja kehuu mieluusti, että Nuuhkussapa on aktiivisia hoitajia. :)
Lisäksi on hienoa, että hoitajat ottavat yleensä myöskin huomioon hevosen iän tai koulutustason. Emppu esimerkiksi hoitaa Nadinéa, ja tajuaa mitä tarkoittaa kun sanotaan, että se on ollut tähän pisteeseen asti laukkahevonen ja se pitäisi nyt saada koulutettua edes puskaratsun tasolle. Emppu on hienosti kertonut, kuinka on askel askeleelta kouluttanut täykkäritammaa, aluksi liinassa ja sitten hiljaa selästä käsin.
Itse asiassa, kun nyt tarkemmin miettii, niin oikeastaan kaikki hoitajalistaan kirjatut hoitajat ovat olleet oikein taitavia kirjoittajia. Toki on sitten niitäkin tapauksia, joissa hoitsua kysytään mutta sitä ei ryhdytäkään hoitamaan -miksi näin? Älkää tehkö minua epäluuloiseksi tällä keinolla, ja jos ette sittenkään pysty hoitamaan niin kirjoittakaa vieraskirjaan että niin on, ettei miun tartte turhaan miettiä että "hoitaaks toi nyt vai ei vai otetaanko sille pollelle uusi hoitaja". Kun välillä on niitäkin tapauksia, kun tietylle hevoselle saattaa olla kaksikin hoitajaa "jonossa".

Nuuhku ei olisi päässyt näin pitkälle ilman teidän ahkeruuttanne, hoitajaiseni. Kiitos, pitäkää meirän maalaistallin lippu korokealla poijjat!

Ei kommentteja: